Caravan te huurRd caravan linksvoor

Wilt u er even tussenuit en niet de camper, caravan of tent klaarmaken, of heeft u tijdelijk slaapruimte nodig of krijgt u familie of kennissen op bezoek, dan is het nu mogelijk om bij Camping Rustdam een compleet ingerichte caravan te huren. Deze caravan staat er het hele seizoen en is voor korte tijd te gebruiken. De caravan is te huur voor één dag tot maximaal 14 dagen.

De toercaravan is volledig ingericht en biedt plaats voor twee personen. Eventueel een klein kind als derde slaper is mogelijk. De caravan is van alle gemakken voorzien, zoals een kooktoestel, koelkast, spoelbak en een luifel met eigen zitje met tuinmeubelen. Ook is er een goede wifi-verbinding in de caravan.
In de caravan is aanwezig: serviesgoed, pannen, bestek, koffiezetapparaat en 2 x 1 persoons dekbed. Voor sanitair en overige voorzieningen maakt u gebruik van de camping faciliteiten.

De huur van de caravan is € 32,50 per nacht, inclusief: elektra, milieuheffing en schoonmaakkosten. Exclusief: handdoeken, kussens en linnengoed, deze kunnen erbij gehuurd worden. Vraag ernaar bij de reservering.

Reserveren mogelijk per telefoon of e-mail. In overleg is het zelfs mogelijk om een extra tentje bij te zetten.
Bel of mail ons voor meer informatie over het tijdelijk verblijven in een leuke caravan op de rustieke camping van Rustdam.

 

Rd caravan in links  Rd caravan in rechts

 

Rd caravan keukenblok  Rd caravan kastje