Vergaderen op het platteland

In een zeer landelijke en rustige omgeving vindt u een bijzondere vergaderlocatie op Boerderij Rustdam. Parkeren is hier géén probleem.
Onder de hanenbalken van de Rustdamstal zijn twee sfeervolle ruimtes gecreëerd speciaal voor vergaderingen, meetings of presentaties. Eén ruimte biedt plaats tot 10 personen en de andere ruimte aan ongeveer 18 personen. U kunt kosteloos gebruik maken van de snelle 500/40Mbit wifi-connection. Er is een 8 ports 100 Mbit switch aanwezig met 7 keer een 2 tot 4 meter UTP-kabel.
Ook is er een beamer op aanvraag aanwezig.


De omgeving van Boerderij Rustdam biedt mogelijkheden voor nieuwe inzichten en inspirerende presentaties in een relaxte sfeer.Tussendoor of na een vergadering heeft u de mogelijkheid om te genieten van alle mogelijkheden die Rustdam biedt.
Ook kunt u even ontspannen op het terras, bij de houtkachel in de boerenkeuken of in de huiskamer. Uw verblijf staat in het teken van gastvrijheid en gemoedelijkheid.
Wilt u de bijeenkomst iets extra’s geven? Combineer deze met bijvoorbeeld:
    •    een kookworkshop
    •    een natuurstuk maken
    •    een wandeling door de polder

Een boerenlunch of afsluiten met een diner, vers bereid door een kok in onze authentieke boerenkeuken, behoort ook tot de mogelijkheden.
Bij Rustdam zijn er vele mogelijkheden en aantrekkelijke arrangementen om uw meeting succesvol te laten verlopen. Wilt u meer informatie en weten wat de tarieven zijn laat ons dan de onderstaande gevraagde informatie aan ons weten. U zult dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons ontvangen. Indien wij meer willen weten om een op maat gemaakte te offerte te kunnen presenteren zullen we u bellen.

Voor informatie of voor de aanvraag van een offerte: bel ons of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..