Kamperen op Camping Rustdam

Rustdam: een ‘groene verrassing’ van het ‘Boerenbuitengebeuren’.

Steeds meer mensen ontdekken de charmes van deze manier van recreëren. Kiezen voor de Rustdam minicamping is kiezen voor rust, ruimte en genot. U bent van harte welkom met uw caravan, vouwwagen of tent op één van de 25 plaatsen (17 met een verhard plateau), verdeeld over vier velden. Om iedereen ruimte te geven, is er bij ons een mogelijkheid om te kamperen met een caravan/camper met een maximale lengte van 6,80 meter. Alle plaatsen hebben een elektra-aansluiting van 6 amp. Op speciaal verzoek kan er een aansluiting tot 10 amp. geregeld worden.

De betegelde sanitaire ruimte bestaat uit 4 douches, 4 toiletten en 6 wastafels. Tevens is er ook een aparte  gelegenheid met 2 wastafels en een ruime douche en ruime toilet. Ook is er een speciaal vertrek met 3 aanrechten, om de afwas te doen, wasmachine, wasdroger, koelkast en magnetron. 
Op de mini-camping is een snelle wifi-verbinding aanwezig zodat u ongestoord kunt internetten. Wij zijn geen jongerencamping, jeugd tot 20 jaar kan alleen kamperen onder begeleiding van ouders.

U kunt online reserveren voor een plekje op onze mooie camping.
 Op de plattegrond, zoals verkleind hiernaast, kunt u mogelijke voorkeur-locatie(s) vinden. U kunt bij de reservering via mail/telefoon vragen of uw mogelijke voorkeur locatie(s) nog vrij zijn.Klik hier om naar de online reserverings pagina te gaan.


In het zomerseizoen is de receptie geopend tussen 10.00 uur en 13.00 uur en op het einde van de middag van 17.00-18.30 uur. Of even bellen naar het mobiele telefoonnummer op het welkomsbord bij de receptie.
 Wij hebben momenteel geen ruimte voor jaarplaatsen.


Sinds kort is er nu ook de mogelijkheid om uw tent of caravan thuis te laten en snel even bij Camping Rustdam in een gezellig knusse caravan te verblijven. Een caravan die van alle gemakken is voorzien. Meer hierover kunt u te weten komen op deze link naar de pagina.

 FB IMG 380 FB IMG 515