Kooklessen voor iedereen

Schrijf je nu in voor vier leuke kooklessen op onze unieke locatie.

Voor wie is de kookcursus bestemd?
De kooklessen zijn bedoeld voor iedereen die iets nieuws wil leren of het gewoon gezellig vindt om een paar avonden gezellig met anderen te koken.

Wat leer ik op de kookcursus?
Met zoveel mogelijk verse producten en aan de hand van eenvoudige, voordelige en heerlijke recepten maken we per avond een (gezond) 3-gangenmenu.
Wat leuk is aan deze kooklessen is dat de deelnemers inspraak hebben in de samenstelling van het 3-gangenmenu. De groep kan zelf van te voren een keuze maken uit het te bereiden menu. Iedere avond heeft een ander thema.

Wat zijn de data en tijden van de kookcursus?
De precieze data worden nog bekend gemaakt, bij een aanmelding van minimaal 8 deelnemers gaan we van start met de cursus. Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen. We starten om 18:00 uur en gaan door tot uiterlijk 22.00 uur. De kookcursussen worden gegeven door Filiz Arikdogan van www.sconesandbrownies.nl of door een andere kok.

Wat is precies het programma van de kookcursus?
In groepjes van 2 of 3 personen ga je aan de slag en leer je hoe je met behulp van verse en gezonde producten heerlijke gerechten kunt klaarmaken. Aan het eind van een kookles proeven we met alle deelnemers de klaargemaakte gerechten.

Wat kost de kookcursus?
De kosten zijn € 37,50 per persoon per les, 4 lessen kosten € 149,95. Dit is inclusief ingrediënten voor de kooklessen en inclusief consumpties.

Waar is de kookcursus?
Deze kooklessen vinden plaats in de prachtige en gezellig kookstudio van Boerderij Rustdam.

Moet ik goed kunnen koken om te kunnen deelnemen?
Nee, je hoeft niet goed te kunnen koken. Het niveau van de deelnemers is zodanig dat iedereen kan deelnemen, of je nu een beginnende of gevorderde kok bent.
Inschrijven kan via het contactformulier.