Kamperen op Boerderij Rustdam

Rustdam: een ‘groene verrassing’ van het ‘Boerenbuitengebeuren’.
Steeds meer mensen ontdekken de charmes van deze manier van recreëren. Kiezen voor de Rustdam minicamping is kiezen voor rust, ruimte en genot. U bent van harte welkom met uw caravan, vouwwagen of tent op één van de 25 plaatsen (15 met een verhard plateau), verdeeld over drie velden. Om iedereen ruimte te geven, is er bij ons een mogelijkheid om te kamperen met een caravan/camper met een maximale lengte van 6,80 meter. Alle plaatsen hebben een elektra-aansluiting van 6 amp., verschillende hebben een aansluiting tot 16 amp.Rustdam Plattegrond17Het betegelde sanitair bestaat uit 4 douches en 4 toiletten en 5 wastafels, tevens een aparte gelegenheid met 2 wastafels en een ruime douche en ruime toilet. Ook is er een speciale ruimte met  2 aanrechten om de afwas te doen, wasmachine, droger en koelkast.
Op de mini-camping is een snelle "WiFi" verbinding aanwezig zodat u ongestoord kunt internetten. Wij zijn geen jongerencamping, jeugd tot 20 jaar kan alleen kamperen onder begeleiding van ouders.

U kunt online reserveren voor een plekje op onze mooie camping.
Wilt u reserveren, dan kunt u hier klikken om op de plattegrond, zoals verkleind hiernaast, uw locatie op de kampeervelden alvast te kiezen. De locatie kunt u dan in het online boekingsprogramma aangeven.

Klik hier om online te boeken.


In het zomerseizoen is de receptie geopend tussen 10.00 uur en 13.00 uur en op de avonduren van 18.00-20.00 uur. Of even bellen naar het mobiele telefoonnummer op het welkomsbord bij de receptie.
De camping is het hele jaar open. Wij hebben momenteel geen ruimte voor jaarplaatsen.

RDkamperen1 8781  RDkamperen2 8744  RDkamperen3 8750